Bezitter van een strandhuisje?

Ben jij de trotse bezitter van een strandhuisje in Wijk aan Zee? Bekijk dan onze services om het je makkelijker te maken. Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. 

Op- en afbouw

Voor het zware werk dat komt kijken bij het opstarten van het strandseizoen in Wijk aan Zee kunnen wij je doorverwijzen naar het bedrijf Beach House Control. Dit team is bekend met het op- en afbouwen van strandhuisjes en heeft de nodige kennis van zaken.

Zij beschikken over de juiste hulpmiddelen voor het leveren van deze diensten. Denk hierbij aan een HIAB laadkraan, een brede uitrusting aan gereedschap en een goeie dosis humor. Ook belangrijk toch?

Daarnaast is dit team ook bekwaam genoeg om er voor te zorgen dat jouw strandhuisje begint met de juiste basis; het onderstel.
Mocht je interesse hebben in (één van) deze diensten dan verwijzen wij je graag door naar de website 

Het Gele Tentje
Het Gele Tentje

Bezorgservice

Een eigen strandhuisje is natuurlijk een luxe maar het slepen met volle tassen boodschappen door het mulle zand is vaak wat minder. Ook daar is iets op gevonden, mazzelaar!

Sinds kort beschikt strand Wijk aan Zee over haar eigen bezorgservice. Deze kan gebruikt worden voor de welbekende zware boodschappentassen maar ook voor de gasten die minder valide zijn en wel graag een dagje doorbrengen bij het strandhuisje.

Meer informatie en/of interesse in deze service? Neem dan contact op met Mick Scholten, telefoonnummer: + 31(0)6 835 954 01 

Transport

Ieder seizoen moeten alle strandhuisjes weer naar hun vertrouwde standplaats worden gebracht. Het Gele Tentje is één van de verantwoordelijken voor dit transport.

Elk jaar aan de start van het seizoen worden de huisjes uit hun winterslaap gehaald en klaargemaakt voor transport richting het strand van Wijk aan Zee, klaar voor weer een nieuw seizoen!

Ben jij nou één van de gelukkige eigenaren van een strandhuisje op Wijk aan Zee en heb je nog geen bekwame chauffeur om deze te vervoeren? Neem dan gerust contact op. Dan kunnen wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Het Gele Tentje
Het Gele Tentje

Gasflessen

Gedurende het strandseizoen wordt er in de strandhuisjes gekookt en is er behoefte aan een lekkere warme douche. Hier is dan (vaak) wel een gasfles voor nodig. Goed nieuws, hier kunnen wij je bij helpen! 

Iedere zaterdagochtend rijdt Rob langs de strandhuisjes om ervoor te zorgen dat de lege gasflessen worden omgeruild voor volle exemplaren. Wil je op zaterdagochtend even lekker uitslapen of sta je een andere dag van de week onder een koude douche? Geen probleem! Loop even binnen bij ons paviljoen om een volle gasfles op te halen.

Met alleen een gasfles kom je er helaas niet. Daarom hebben wij ook de nodige onderdelen te koop. Denk aan een gasslang, gasdrukregelaar en koppelstukken.

Onze faciliteiten

Ligbeddenverhuur

Het Gele Tentje staat bekend om de verhuur van onze uiterst comfortabele ligbedden (voorzien van zonneklepje).

Eten & drinken

Start je dag met een lekkere kop koffie, cappuccino of neem een verkoelend drankje.

Take away

Bij ons kun je makkelijk je bestelling meenemen het strand op! Maar ook op ons terras ben je van harte welkom om neer te ploffen. 

Speelgoed

Wij zorgen goed voor onze jongste gasten en  hebben een breed assortiment aan (strand)speelgoed. 

Bezitter van een strandhuisje? | Het Gele Tentje